Jämför odds

Att jämföra odds är en viktig del när vi spelar och det finns en del knep för att finna de bästa oddsen som finns hos olika spelsajter idag, som vi bör utnyttja till vår fördel. Vi skulle kunna säga att det inte är någon större skillnad än när vi ska gå och köpa någonting i affären eller tanka bilen, vi kikar alltid runt efter bra priser hos de affärerna som vi tycker om för att spara in några kronor här och där. Även små smulor är bröd och detta gäller också odds vi spelar på, desto bättre de är ju högre blir också vinsten om satsningen skulle ge utdelning.

Hitta en jämförelsesajt

På nätet kan vi enkelt göra en sökning på att jämföra odds, och det finns en hel del sidor att välja på och naturligtvis är det en smaksak att välja ut en sida som vi känner oss bekväma med. Vi rekommenderar dock en sida som har möjligheten att enkelt välja ut specifika matcher där du direkt får upp resultatet på bästa oddset, men också får fler alternativ i ordningsföljd med näst bästa, tredje bästa och så vidare. Anledningen till detta är att vi själva ska kunna jämföra i vår tur, då spelsajter har olika uttagsavgifter på vinster.

Om vi nu skulle ha en bettingbonus eller oddsbonus hos ett spelbolag kan det vara en mycket god ide att välja kanske den som är nummer tre eller fyra på listan, så att vi omsätter bonusen. Alla spelbolag har ett omsättningskrav på sina bonusar och vi kan alltså inte ta ut dessa bonuspengarna innan kravet uppnåtts. Dessutom är det en god ide att spela med en bonus då halva insatsen kommer att vara din (kan variera beroende på spelsajt) och därmed har vi tagit en mindre risk om vi skulle förlora vid en felaktig satsning. Vid vinst kommer vi oavsett om den andra halvan var bonuspengar ändå att kamma hem vinsten fullt ut, men kom ihåg att fortfarande kan vi inte ta ut hela vinsten innan omsättningskravet uppnåtts. Var därför uppmärksam på hur de omsättningsregler ser ut för din spelsajt, det är lätt att stirra sig blind på en bonus utan att kolla allt annat.

Oväntade fördelar

Ibland händer det att vi finner andra oväntade saker som kan hjälpa oss ytterligare med våra satsningar när vi söker oddsjämförelsesajter. Det finns flera sajter som har egna bloggare, rekare med mera som rapporterar in olika händelser som skett inför kommande matcher. Dessa ger många gånger ovärderlig information som kan vara avgörande inför en satsning. Att gå in ovetandes i en match kan leda till att vi som exempel spelar på FC Barcelona som vinnare mot Malmö FF, utan att veta att halva Barcelonas trupp var magsjuka och måste ställa upp med en anfallsspelare som målvakt. Den matchen skulle vi förmodligen förlorat allt på, visst var exemplet extremt men det var endast för att tydligt visa ett tips betydelse, för här gäller också uttrycket små smulor är också bröd. Kom ihåg att satsa klokt och aldrig mer än din budget tillåter, gott spel.