Udda odds som inte är sport

Det som är bra med udda odds är att det finns riktigt bra möjligheter att hitta de där guldklimparna. Det är väldigt svårt att beräkna sannolikheten för vissa icke sportrelaterade saker. Där kanske du kan känna att oddsen för något har satts lite väl högt. Du kan utnyttja det läget och lägga in ett spel. Om du sedan har flyt så kan ju spelet slå in! Det här betyder också att även du som inte är sportintresserad kan hitta något du tycker är intressant att betta på det. Betting behöver inte nödvändigtvis ha med sport att göra bara för att det rent traditionellt främst har varit så.

Exempel

Vad är det då du kan satsa på som inte är sport? Det finns så klart massvis av saker men det kan ju alltid vara trevligt med några konkreta exempel. Ett ämne som alltid är i hetluften är av förklarliga skäl politik. Politiken kan liknas vid sporten på många sätt. Det handlar ju om att vinna och det är fyllt av intriger. Trots detta är det inte alltid så spännande, det tycker i alla fall en väldigt stor del av svenskarna. Då kan man göra det roligare genom att spela på det!

Ett exempel nu är det amerikanska presidentvalet. Det går att spela på det mesta som har med det att göra! Ett vanligt bet är vem som kommer att bli näste president i USA. I skrivande stund är oddsen väldigt låga på Hilary Clinton. Ifall hon skulle lyckas vinna så får du 1.30. Oddsen är desto högre på Donald Trump. Skulle han lyckas så kommer han att göra det med oddsen på 3.60. Det här är något som ju kan ändras rätt snabbt i samband med någon skandal eller liknande. Något som är lite öppnare är vem som kommer att bli vice president. Jeff Sessions ligger på 3.40 och Newt Glinrich har odds på 4.00.

I film- och serieväg finns det ett grymt utbud. Du kan satsa på vilket IMDB-betyg som filmen Independence Day: Resurgance kommer att ha 24 september. Du kan göra liknande bet på filmerna Ice Age: Collision Course, The Legend of Tarzan, Star Trek Beyond och Jason Bourne.

Odds online

Innan onlinecasinona och bettingsidorna på nätet slog igenom fanns det inte alls ett lika stort utbud av udda odds. Det har helt och hållet med de nya spelsidorna på nätet att göra. Det finns ett sådant oerhört utbud av spel så att du kan hitta de allra mest udda odds du kan tänka dig. Spelsidorna har förstått att det ger väldigt bra reklam att kunna ha lite sköna, udda odds. Det blir en snackis på arbetsplatserna såväl som på fotbollsläktarna.

När du spelar online har du dessutom ytterligare en fördel. Du kan nyttja lite schyssta bonusar när du spelar över nätet istället för när du går till ditt svenskaspelombud. Du har alltså möjligheten att spela med lite udda vad och samtidigt få bonus när du gör det. De fysiska spelombuden har inte direkt många fördelar att stoltsera med. Gå ut på nätet och kolla runt lite grann så kommer du nog märka ganska snart att det finns många bettingsidor med udda odds som också kan ge lite bonus till dig på köpet.

Få tips om udda odds

Det kan vara svårt att hitta de där riktigt grymma oddsen helt själv. Det finns något du kan göra för att hitta roliga odds som minst sagt kan beskrivas som udda. Det finns en hel värld på nätet där folk skriver om betting. Kolla in någon sådan sida för att få roliga uppdateringar om vilka odds som går att spela på för stunden. Kanske kan du hitta ett odds som du har lite flyt med och som du faktiskt vinner rätt mycket pengar på. Det går alltid att hoppas.