Ladbrokes

Ladbrokes, som man lätt kan koppla ihop som ett bolag inom onlinespel, startades faktiskt långt innan internets tid. Företaget startades redan 1886 och är idag världens största vadslagningsfirma. Företaget har 13 000 anställda i Storbritannien och ser man till hela världen så har de kring 15 000 anställda. Bolaget är som störst i Storbritannien, Irland och Belgien där det finns 2500 spelbutiker. Ladbrokes har spelare i över 200 och erbjuder både spelbutiker, online poker, online casino och online betting.

Ladbrokes bettingutbud

Ladbroke erbjuder sina spelare en mängd olika bettingspel. Förutom de vanligaste sporterna kan man även satsa på tennis, golf, ishockey, rugby, cricket, amerikansk fotboll. Även mindre sporter som volleyboll, speedway, bandy och skidor kan man betta på. Inte nog med att sportsutbudet är stort så kan man hitta odds på saker som är svåra att hitta hos någon annan spelsajt. Hos Ladbrokes behöver du nämligen inte vara sportintresserad för att oddsa för Ladbrokes erbjuder betting på väder, politiska val och utmärkelser av olika slag. Det vanligaste som spelare väljer att betta på är dock fotboll, hästar och hundar.

Mobile Betting

Man kan använda sin mobil för att betta hos Ladbrokes då företaget erbjuder Mobile betting. Detta är en tjänst som passar bra i tiden då det är smidigt att plocka fram sin telefon när man har tid över, medan man väntar på något eller helt enkelt sitter i tv-soffan hos vänner där det inte finns någon dator eller surfplatta tillgänglig. Mobilsidan är lättillgänglig och det är enkelt att lämna in spel såväl som att komma åt de olika spelen. Man kan även anpassa hur oddsen visas, om man föredrar decimalform eller bråkform.

Satsar på Sverige

Trots att Ladbrokes ses som ett av världens största spelbolag satsar bolaget nu större. Ladbrokes satsar stort på sin onlinesida för att etablera sig bättre ibland annat Sverige och vill konkurrera med de bolag som är stora i norden. Ladbroke som redan gjort sig ett namn för att ge sina spelare generösa betting-erbjudanden kommer under satsningen satsa ytterligare på att få sina spelare att trivas på deras spelsida. Ladbrokes kommer alltså vara en bra sida att hålla utkik på för bettingspelare under Ladbrokes storsatsning. Hemsidan har även den fått sig ett lyft då den ska vara mer lättnavigerad och tydligare.

Liveodds

Livebetting är en spelform där man bettar på pågående matcher. Livebetting gör en match betydligt mer spännande. Även inom livebetting kan Ladbrokes erbjuda spel inom flera sporter. Ladbrokes ses ofta som ett bolag som erbjuder bra odds generellt. Detta tillsammans med deras stora spelutbud, deras vilja till förbättring gör Ladbrokes till en attraktiv bettingsajt.

Insättning och Uttag

Ladbrokes följer sin image med stora valmöjligheter även gällande in-och uttag. Kreditkort, banköverföring, Skrill, PayPal och andra plånbokstjänster är några av alternativen.

Support

Behöver man kontakta kundservice finns det svensktalande hjälp till ett gratisnummer mellan klockan 11:00-22.00. Ladbrokes är i högsta grad lättillgängliga då man också kan söka kontakt via mail: [email protected] eller via Ladbrokes livechatt.